“A legjobb módszer önmagunk felvidítására, ha felvidítunk valaki mást.”

Mark Twain

Szia!

Tóth Viktória vagyok. Feleség, két kislány anyukája, gyerekkorom óta a fotózás szerelmese, a Babystory babanapló megalkotója.

Miután Anya lettem, még fontosabbá vált számomra az emlékeink megörökítése. Hamar rájöttem arra, hogy a fotók elkészítése nem egyenlő az emlékeink megőrzésével.

Meggyőződésem, hogy a legértékesebb képeinknek kézzel foghatónak kell lennie ahhoz, hogy megőrizhessük az utókor számára. 

Azért hoztam létre a BabyStory-t, hogy Neked is segíthessek az emlékőrzésben.

Miért?

A kislányaim születése után szerettem volna a legfontosabb baba történeteket és fotókat dokumentálni. Sokáig keresgéltem a számomra ideális babanaplót, de nem találtam. Egy ideig fecnikre írogattam a legfontosabb mérföldköveket, de rájöttem hogy ennek semmi értelme, ezért megalkottam a számomra ideális babanaplót.

Hogyan?

Letisztult designra törekedtem, hogy kiemeljem a valóban fontos dolgokat.  Különleges módon készült a borító, ugyanis két kis csavar segítségével könnyedén hozzáadhatóak és kivehetőek a lapok.

Hiszek a kézzel írott szavak erejében. Biztos vagyok benne, hogy az idő múlásával, amikor a babából felnőtt lesz, egyre értékesebbek lesznek számára, az Édesanyja kézzel írott történetei.

Mit sem érne egy babanapló képek nélkül, így bőségesen hagytam helyet a fotóknak is. 

Remélem Te is legalább akkora örömmel töltögeted majd a Babystory naplódat, mint ahogy én készítettem Őket.

Itt érhetsz el

Mobil

+36 30 452 3368

Email cím

hello@babystory.hu

3 + 13 =

Pin It on Pinterest