Rólunk

Miért született meg a babystory?

Üdvözlünk Titeket a Baby Story oldalán!

Mi két barátnő vagyunk, aki már 20 éves barátságot ápolunk. Évek óta beszélgettünk arról, hogy valami közös vállalkozásba kéne kezdenünk. Majd elérkeztünk az életünk azon szakaszába, hogy mindketten családot alapítottunk. Ekkor született meg egy olyan webshop ötlete, ahol egyszerre találhatóak meg a minőségi, de mégis szép játékok. Ezért felkutattuk és elhoztuk Nektek a csodálatos, főleg svéd, dán és amerikai nagy márkákat.

Anyukaként tudjuk, hogy milyen hasznosak a minőségi baba termékek. Annyi mindenen kell aggódni egy kisbaba körül, főleg, ha teljesen új a szituáció. Az az elvünk, hogy legalább a játékokon ne kelljen. Annyi féle termék létezik a piacon, könnyű elveszni a játék rengetegben. Éppen ezért, ha nálunk vásárolsz biztos lehetsz benne, hogy minőségi, szép és 100%-ig babarát terméket kapsz. 

Miért született meg a babystory?

Prémium termékek, amelyek nyugalmat hoznak a szülői életbe

Célunk, hogy a termékeink által örömet szerezzünk a babáknak és szüleiknek.

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy egyre több termék legyen megtalálható az oldalunkon, melyek egyaránt megfelelnek a babák és az anyukák elvárásainak is. Egy szép termék, mely könnyen beilleszthető a gyerekszobába, egy fejlesztő játék, mely mosolyt csal a babák arcára.

Szeretettel,
Kata és Dóri

Iratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj első kézből az exkluzív termékeimről és kedvezményekről, különleges ajánlatokról.

Oszd meg minden kedves pillanatodat velünk @babystoryhu

Minőségi és letisztult babatermékek

Üdvözlünk a Baby Story-nál

Nyitásunk alkalmából ajándékba adunk egy 5%-os kedvezményt az első vásárlásodhoz! Fedezzétek fel minőségi fajátékainkat és letisztult babaszoba kiegészítőinket! Jó nézelődést kívánunk!🤍🧸