Szállítási és fizetési feltételek

Szállítási feltételek

Weboldal: babystory.hu
E-mail: info@babystory.hu

A megrendelést követően a szállítás Foxpost csomagküldő szolgáltatással történik automatába vagy Magyar Posta szolgáltatással történik automatába vagy házhoz. A feladástól számított 1-3 munkanapon belül várhatóan megérkezik a csomag.

A termékek szállítási díja:

 • Foxpost csomag automatába: 1140 Ft
 • Magyar Posta csomagautomatába: 990 Ft
 • Magyar Posta házhozszállítással:
  0-10 kg 1990 Ft
  10-20 kg 2990 Ft
  20-40 kg 5990 Ft

 

A termék szállítási díját a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során.

Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adj meg, ahol biztosan megtalál téged, vagy megbízottadat a futárunk, ha 09.00 és 17.00 óra között érkezik. Ez lehet otthoni lakcím, munkahely vagy egyéb tervezett tartózkodási hely is.

Fizetési feltételek

A rendelés menete:

A kiválasztott terméket a kosárba helyezés után tudod fizetni.

A rendelés visszaigazolását és a számlát e-mailben kapod meg. Online bankkártyával vagy átutalással tudsz fizetni, utánvétre jelenleg nincs lehetőség.

A fizetés teljesítését követően várhatóan 1-3 munkanapon belül megérkezik a rendelésed.

Online bankkártyás fizetés (Stripe segítésével)

A bankkártyás fizetési folyamat biztonságát a Stripe (a legmagasabb szinten auditált PCI-1-es tanúsítvánnyal rendelkező pénzügyi szolgáltató) biztosítja. A fizetés során megadott bankkártya adatok közvetlenül a Stripe rendszerébe kerülnek, azokat a szolgáltató semmilyen formában nem látja, tárolja, vagy fér hozzájuk.

A bankkártyás fizetéshez nem szükséges a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot.

Fizetéshez használhatod:

 • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
 • Visa bankkártyádat
 • American Express bankkártyádat

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen felára.

További információ: https://stripe.com/

Banki átutalás

Fizetés menete:

Kérlek utald el az összeget a megadott számlaszámra (K&H bank – HU14 1040 9015 5052 7088 7181 1009) és ne felejtsd el beírni a közlemény rovatba a rendelésszámot. Ebből fogjuk tudni, hogy mit is fizettél ki. A rendelés feldolgozása az összeg beérkezését követően történik.

Budapest, 2024.05.14.

Minőségi és letisztult babatermékek

Üdvözlünk a Baby Story-nál

Nyitásunk alkalmából ajándékba adunk egy 5%-os kedvezményt az első vásárlásodhoz! Fedezzétek fel minőségi fajátékainkat és letisztult babaszoba kiegészítőinket! Jó nézelődést kívánunk!🤍🧸